Foto: DELFI
Katram pienāk dienas, kad negribas smērēt daudz trauku, lai pagatavotu maltīti. Šajā gadījumā vajadzēs vien sagriezt sastāvdaļas un visu sacept vienā pannā. Rezultātā iegūsi sātīgu, sulīgu un ļoti gardu sautējumam līdzīgu maltīti. Ja pa rokai ir šampinjoni, paprika, kabacis vai pat ķirbis, droši pievieno arī šos sezonas labumus! Ļauj vaļu improvizācijai – viss izdosies!
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
2 vistas fileja1 baklažāns4 tomāti2 ķiploka daivas1 saujakale salāti1 ĒKtomātu pasta1 TKpersilāde pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari

Sagatavošana

1

Vistas fileju sagriež kumosa lielos gabaliņos. To pašu dara ar baklažāniem un tomātiem. Smalki sakapā ķiploka daivas.

2

Sakarsē pannu ar eļļu un apcep vistas fileju, līdz tā apraujas balta. Tad pievieno baklažānus un apcep mīkstus.

3

Pievieno tomātus, tomātu pastu, keilu, ķiplokus, garšvielas un ļauj gatavoties aptuveni piecas minūtes. Īsi pirms beigām pievieno sāli un vēl garšvielas, ja prasās, un ļauj kādu brīdi ievilkties zem vāka.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!