Foto: Shutterstock
Maltu pupiņu sacepums ar kraukšķīgu rīvmaizes garfoziņu - ļoti gardi ar svaigu dārzeņu salātiem.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 gpupiņas15 gnobriedusi baltmaize50 gpiens20 gsviests100 gsīpoli1 gab.ola sāls rīvmaize

Sagatavošana

1

Mērcētas baltās pupiņas vāra mīkstas, notecina un divas reizes izmaļ kopā ar pienā mērcētu baltmaizi.

2

Masai pievieno sviestā apceptus sasmalcinātus sīpolus, olas dzeltenumu, sāli un samaisa.

3

Iecilā saputotu olas baltumu.

4

Masu pilda ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām, pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!