Foto: Shutterstock
Marinētas apceptas zivis - gardumam uz aukstā galda.
40Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
gzivis50 gkviešu milti50 geļļa100 gsīpoli100 gburkāni2 glāzesūdens0.5 glāzeetiķis 4% cukurs sāls pipari krustnagliņas lauru lapas

Sagatavošana

1

Svaigas zivis vai zivs filejas notīra, sadala vienādos gabaliņos un apsāla. Apviļā kviešu miltos un karstā eļļā apcep brūnas.

2

Sīpolus un vārītus burkānus sagriež ripiņās, pieliek garšvielas un vāra etiķa marinādē. Atdzisušu marinādi pārlej zivīm.

3

Pirms pasniegšanas lēzenos traukos sakārto zivs gabaliņus un greznošanai pieliek sīpolu un burkānu gredzenus. Visu pārlej ar nedaudz marinādes.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!