Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojamas, ļoti gardas marinētas bietes ar ķimenēm.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgvārītas bietes MARINĀDEI:1 lūdens100 gcukurs10 gsāls5 gab.krustnagliņas5 gab.smaržīgie pipari kanēļa miziņa2 gab.lauru lapas8 ĒKetiķis 9%1 TKķimenes

Sagatavošana

1

Bietes izvāra mīkstas, tad rīvē vai griež gabaliņos sajauc ar ķimenēm un pilda burkās.

2

Vāra marinādi bez etiķa, kad uzvārās, tad pielej etiķi. Marinādi izkāš un pārlej bietēm, kuras jau burciņās.

3

Burciņas karsē un aizvāko.

Iesūtīja: tačkins

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!