2880Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
150 gmazās siera bumbiņas3 gab.ķiploka daiviņas2 gab.sarkanie sīpoli gab.čili2 ĒKkaperi4 gab.rozmarīna zariņi4 gab.majorāna zariņi200 mlolīveļļa sāls malti malnie pipari
Sagatavošana
1
Siera bumbiņas pārgriež uz pusēm.Ķiplokus sagriež šķēlītēs.
2
Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās.
3
Čili pākstis pārgriež gareniski uz pusēm, iztīra sēklas, izskalo. Divas pākstis sagriež smalkos gredzenos.
4
Sieru ar pārējām sastāvdaļām un kaperiem ieber burkā ar skrūvējamu vāciņu.
5
Garšaugus nomazgā, sakapā un sakuļ ar olīveļļu, pieber sāli un piparus.
6
Marinādi ielej burkā, lai pārklātu sieru ar piedevām.
7
Aizvāko un vismaz 2 dienas patur vēsā vietā, lai ievelkas. (ne ledusskapī )
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit