Foto: Shutterstock
Pikantais siers burciņā ar garšaugiem un eļļu.
2880Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

150 gmazās siera bumbiņas3 gab.ķiploka daiviņas2 gab.sarkanie sīpoli gab.čili2 ĒKkaperi4 gab.rozmarīna zariņi4 gab.majorāna zariņi200 mlolīveļļa sāls malti malnie pipari

Sagatavošana

1

Siera bumbiņas pārgriež uz pusēm.Ķiplokus sagriež šķēlītēs.

2

Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās.

3

Čili pākstis pārgriež gareniski uz pusēm, iztīra sēklas, izskalo. Divas pākstis sagriež smalkos gredzenos.

4

Sieru ar pārējām sastāvdaļām un kaperiem ieber burkā ar skrūvējamu vāciņu.

5

Garšaugus nomazgā, sakapā un sakuļ ar olīveļļu, pieber sāli un piparus.

6

Marinādi ielej burkā, lai pārklātu sieru ar piedevām.

7

Aizvāko un vismaz 2 dienas patur vēsā vietā, lai ievelkas. (ne ledusskapī )

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!