Foto: Shutterstock
Marinētas sviesta pupiņas ziemas krājumiem.
15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2.5 kgsviesta pupiņas5 nelieli burkāni ķiploks MARINĀDEI:1 glāzeetiķis 9%2 glāzesūdens1 glāzecukurs0.5 glāzeeļļa3 ĒKsāls melnie pipari

Sagatavošana

1

Sviesta pupiņas nomazgā, nogriež kātiņus un spicos tukšos galiņus. Sagriež gabaliņos ~ 4-5 cm. Nelielus burkānus nomizo, sagriež ripās.

2

Katliņā visas marinādes daļas sajauc un ~ 5 minūtes pavāra.

3

Pupiņas pamīšus ar burkāniem saber burkās, saliek virspusē šķēlītēs sagrieztu ķiploku, karstu marinādi virsū un burkas ciet, atdzesē un uz pagrabu.

* marinādi pirms liešanas kārtīgi samaisa, lai eļļa nesastātos virsū.

Iesūtīja: ritaa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!