Foto: Shutterstock
Vienkārši un garšīgi marinēti gurķi.

Uz 3 litru burku vajag 1.5 l marinādes.

Ņem 3 karotes sāls un 2 cukura to visu vāra , tad uzmanīgi pievieno etiķi.

Burkā liek gurķus ar apgrieztiem galiem, pirms tam pāris stundas izmērcē aukstā ūdenī, lai burkā nesačokurojas. Pievieno ķiploku daivas lauru lapas, piparus, dilles, upeņu lapas vai ķiršu lapas, mārrutku sakni. To visu pārlej ar marinādi, patur līdz gurķi zaudē savu koši zaļo krāsu. Nolej marinādi un atkal uzvāra, tad lej atpakaļ un aizvalcē, satin segās uz nakti, vēlāk kādu laiku patur augšpēdu.

Iesūtīja: ha ha

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!