Foto: Shutterstock
Marinēti ķiploki ar garšvielām derēs gan uzkodai, gan ēdienu dekorēšanai.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ķiploki paprika smaržīgie pipari melnie piparu garudiņi1 lūdens2 ĒKsāls2 ĒKcukurs2 ĒKetiķa esence

Sagatavošana

1

Nomizoju ķiplokus.

2

Uzvāru marinādi.

3

Marinādē ieberu ķiplokus un mazliet pakarsēju, bet nevāru, jo šie pie pārāk liela karstuma paliek mīksti.

4

Beru burkās, kur ir paprikas gabals, smaržīgie pipari, melnie pipari un pārleju marinādi.

5

Uzreiz lieku ledusskapī, lai dzesējas.

Ēdami jau nākamajā vai aiznākamajā dienā.

* nav paredzēti ilgai glabāšanai, parasti taisu burciņu pirms jubilejām vai kāda pasākuma.

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!