35Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
400 gsīpoli4 ķiploka daiviņas2 čilī pipari4 TKsausais meksikāņu garšvielu maisījums8 ĒKapelsīnu sula8 ĒKkečups8 ĒKbaltvīna etiķis2 ĒKsinepes maltas krustnagliņas Vusteras mērce sāls1 kgvistas fileja eļļa
Sagatavošana
1
Sīpolus, ķiplokus, peperoni rupji sakapā, pēc tam sasmalcina virtuves kombainā.
2
Iegūto putriņu samaisa ar garšvielu pulveri, apelsīnu sulu, kečupu, etiķi, sinepēm, 2 naža galiem krustnagliņu, šļuku Vusteras mērces, sāli.
3
Vistas fileju nosusina, nogriež taukus, plēves un sagriež 20 garenās strēmelēs.
4
Strēmeles sprauž uz garajiem koka iesmiņiem (gareniski).
5
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem, cepešpannu nedaudz ieeļļo, iesmiņus apsmērē ar marinādi.
6
Iesmiņus cep apmēram 7 minūtes, tad apgriež un cep vēl 7 minūtes. Kad gatavi, liek galdā kopā ar atlikušo marinādi.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit