Foto: Shutterstock
Mīksta picas mīkla - nesalīdzināmi gardāka par pirktajām mīklām.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 gmilti400 mlremdens ūdens2 TKsausais raugs šķipsnacukurs1 TKsāls3 ĒKolīveļļa

Sagatavošana

1

Ber visus miltus bļodā, veido iedobi, iedobē siltā ūdenī izšķīdinātu raugu, šķipsnu cukura, sāli - to visu samaisa ar nelielu daudzumu miltu un atstāj, līdz ieraugs dubultojies.

2

Tad maisa kopā ar ar pārējiem miltiem, ūdeni, olīveļļu un mīca, klapē, mētā utt., kamēr mīkla nelīp ne pie bļodas, ne pie rokām. Tad sadala daļās un liek ieeļļotā bļodā uzrūgt.

3

Sanāk 2 ripas vai viena liela plāts ar picu. Es parasti ņemu pusi no šī daudzuma.

Iesūtīja: Sanchulis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!