45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gnelieli kartupeļi4 ĒKkausēts sviests2 timiāna zariņi150 mldārzeņu buljons2 ķiploka daiviņas1.5 TKgaršvielas kartupeļiem dīgsti
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo un sagriež 1,5–2 cm biezās ripiņās.
2
Kartupeļiem pāri lej kausētu sviestu, ber timiāna lapiņas, sasmalcinātas ķiploka daiviņas un kartupeļu garšvielu.
3
Kartupeļus iecilā, kārtīgi samaisa ar garšvielu maisījumu un izkārto uz metāla krāsns pannas.
4
Sakarsē cepeškrāsni līdz 230 ºC temperatūrai un liek cepties kartupeļus 10–15 minūtes no katras puses.
5
Cepamajā pannā pievieno dārzeņu buljonu un karsē vēl 10 minūtes grila režīmā.
6
Pasniedz karstus un pārkaisītus ar pikantiem zaļumiem, piemēram, sinepju dīgstiem.
Lūk, ēdiena gatavošanas video:
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit