25Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gMalta liellopa gaļa1 gab.Santa Maria Tex Mex tako garšvielu maisījums100 mlūdens1 iepakojums Santa Maria Tex Mex kukurūzas čipsu ar sāli100 grīvēts siers kukurūza ķiploki paprika pupiņas Santa Maria Tex Mex gvakamoles dip mērce Santa Maria Tex Mex sarkano tomātu salsa Santa Maria Tex Mex Čedaras siera mērce Santa Maria Tex Mex dzeltenais čili sakapāts sīpols
Sagatavošana
1
Apcep malto gaļu eļļā. Pievieno garšvielu maisījumu, ūdeni un izvēlētos dārzeņus.
2
Samaisa un ļauj vārīties bez vāka 5-10 minūtes, līdz šķidrums iztvaiko.
3
Izklāj kukurūzas čipsus un malto gaļu uz 4 karstumizturīgiem šķīvjiem. Pārkaisa ar rīvētu sieru, 2-3 minūtes karsē 200°C temperatūrā, līdz siers izkūst.
4
Pasniedz ar gvakamoli un citām piedevām.
Avots: Santa Maria
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit