Foto: Shutterstock
Načos plate - uzkoda, ko pasniegt draugiem vienojoties kopīgās sarunās.
25Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gMalta liellopa gaļa1 gab.Santa Maria Tex Mex tako garšvielu maisījums100 mlūdens1 iepakojums Santa Maria Tex Mex kukurūzas čipsu ar sāli100 grīvēts siers kukurūza ķiploki paprika pupiņas Santa Maria Tex Mex gvakamoles dip mērce Santa Maria Tex Mex sarkano tomātu salsa Santa Maria Tex Mex Čedaras siera mērce Santa Maria Tex Mex dzeltenais čili sakapāts sīpols

Sagatavošana

1

Apcep malto gaļu eļļā. Pievieno garšvielu maisījumu, ūdeni un izvēlētos dārzeņus.

2

Samaisa un ļauj vārīties bez vāka 5-10 minūtes, līdz šķidrums iztvaiko.

3

Izklāj kukurūzas čipsus un malto gaļu uz 4 karstumizturīgiem šķīvjiem. Pārkaisa ar rīvētu sieru, 2-3 minūtes karsē 200°C temperatūrā, līdz siers izkūst.

4

Pasniedz ar gvakamoli un citām piedevām.

Avots: Santa Maria

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!