30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 paciņas cepumu "Selga"2 paciņas vājpiena biezpiens2 paciņas sviesta3 ĒKcukurs marmelāde "Gundega" skāba zapte (dzērveņu vai brūkleņu) iebiezinātais piens
Sagatavošana
1
Pirmo kārtu cepumu (nemērcētu) liek uz cietas virsmas (paplātē vai kur citur).
2
Tad liek biezpiena masu (biezpiens sajaukts ar izkausētu sviestu + marmelāde + cukurs).
3
Tad cepumus, kas pamērcēti siltā pienā (lai mīkstāka torte).
4
Virs cepumiem liek iebiezināto pienu, tad cepumus, tad ievārījumu, tad atkal: cepumi - biezpiens - cepumi - iebiezinātais piens - cepumi - ievārījums -cepumi - biezpiens - cepumi.
5
Virsējai kārtai uzlej iebiezināto pienu, pārkaisa ar cepumu drupatām, izrotā ar marmelādi.
Iesūtīja: Sančo
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit