Vienkārša ceptās siera kūkas recepte ar krēmsieru un grieķu jogurtu. Saldināšanai cukura vietā izmanto medu.
90Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
300 g"Selga" cepumi100 gsviests450 gliess krēmsiers450 ggrieķu jogurts120 gmedus2 olas pēc garšasvaniļas cukurs zemenes vai citas ogas dekorēšanai

Sagatavošana

1

Uz sviestpapīra apaļajā formā liek samaltus cepumus ar sviestu, sviestu var nekausēt, jābūt tikai mīkstam.

2

Bļodā liek krēmsieru, pakuļ, pielej medu, pakuļ, tad pieliek nedaudz vaniļas, grieķu jogurtu, olas, kukurūzas cieti. Lej virsū cepumiem.

3

Cep 160 grādos 45–50 minūtes. Kad atdzisusi, rotā ar ogām, apaļo formu ņem nost tikai tad, kad kūka pilnībā atdzisusi, ēd ar ogu mērci.

Iesūtīja: Dace

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!