Sastāvdaļas
Sagatavošana
Kārtaino mīklu atkausē, kā norādīts uz iepakojuma, izrullē ~ 45 cm kvadrātā.
Sīpolu apcep, pievieno sagrieztu papriku (var daži gab. konservētas paprikas)un uz mazas liesmas pasautē (ja ņem konservēto papriku, to, protams, necep), atdzesē.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem.
Maltajai gaļai pieliek kečupu, sāli, piparus, garšvielas, papriku, sakapātas olīvas, samīca.
Masu liek uz mīklas, atstājot brīvas malas, pārkaisa ar sarīvētu vai kubiņos sagrieztu sieru. Mīklu no vienas malas sarullē, kārtīgi aizspiež malas un galus.
Satīto rulli apsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar sezama sēkliņām, liek cepeškrāsnī uz plāts, kas apklāta ar cepamo papīru.
Cep 10 minūtes, tad samazina karstumu līdz 175 grādiem un cep vēl 30 minūtes. Ļauj padzist ~ 10 minūtes, ar asu nazi griež šķēlēs.
Iesūtīja: Noras viltotais zaķis viltotā kažokā