Foto: Shutterstock
Kad gribas ko īpašāku, tad pagatavo nūdeles ar garnelēm un cūkgaļu.
25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 golu nūdeles150 ggarneles150 gcūkgaļa2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.olas baltums1 TKsāls2 ĒKrīsu vīns vai sauss šerijs1 TKkukurūzas milti0.5 TKsezama eļļa sojas mērce pipari

Sagatavošana

1

Nūdeles izvāra. Garneles noskalo un notecina. Cūkgaļu sagriež šaurās sloksnītēs. Sīpolus sagriež plānos gredzenos, ķiplokus saspiež.

2

Vokpannā vai dziļajā pannā uzkarsē eļļu, apcep makaronus, izņem, noliek siltumā.

3

Pannā apcep cūkgaļu, pievieno garneles, viegli sakultu olas baltumu.

4

Pievieno ķiplokus, sīpolus, rīsu vīnu, cep 2 minūtes.

5

Iebiezina ar kukurūzas cieti, pārlej sezama eļļu un iemaisa nūdeles.

6

Pēc garšas pievieno sojas mērci un piparus.

Iesūtīja: Danito

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!