20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 gab.olu baltumi200 gcukurs1 ĒKetiķis šķipsnasāls vaniļa2 ĒKkukurūzas vai kartupeļu ciete
Sagatavošana
1
Olas baltumus atdzesē līdz 2 grādiem pēc Celsija, saputo ar šķipsnu sāls, līdz putas sāk palikt cietas.
2
Tad pa daļām liek klāt cukuru, kas iepriekš samaisīts ar cieti, un puto, līdz putas stingras un, apgriežot trauku, nekrīt no tā ārā. Beigās iemaisa etiķi. Ja vēlas, var pievienot pāris pielienus vaniļas ekstrakta.
3
No mīklas var veidot mazus bezē cepumiņus vai izcept veselu tortes plātni.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit