Olu ziedzupa ar ingveru, lokiem un salātlapām.

Slīpi sagriež sīpollokus, sloksnītēs sagriež svaigas ingvera saknes un salātu lapas.

Ielej buljonu katliņā. Pievieno visas sastāvdaļas, izņemot olas, sēklas un garšvielas. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un vāra ~ 2 minūtes.

Ļoti uzmanīgi tievā, nepārtrauktā strūkliņā ielej sakultās olas vārošā šķidruma centrā. Izskaita līdz 3, pēc tam ātri samaisa zupu.

Ola, sākdama sarecēt, veido garus pavedienus. Zupai pēc patikas pievieno garšvielas, lej sasildītos traukos un pasniedz pārkaisītu ar sezama sēkliņām.

Iesūtīja: ebite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!