Slīpi sagriež sīpollokus, sloksnītēs sagriež svaigas ingvera saknes un salātu lapas.
Ielej buljonu katliņā. Pievieno visas sastāvdaļas, izņemot olas, sēklas un garšvielas. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un vāra ~ 2 minūtes.
Ļoti uzmanīgi tievā, nepārtrauktā strūkliņā ielej sakultās olas vārošā šķidruma centrā. Izskaita līdz 3, pēc tam ātri samaisa zupu.
Ola, sākdama sarecēt, veido garus pavedienus. Zupai pēc patikas pievieno garšvielas, lej sasildītos traukos un pasniedz pārkaisītu ar sezama sēkliņām.
Iesūtīja: ebite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit