Foto: Shutterstock
Omlete provansiešu gaumē ar tomātiem, puraviem un baziliku.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.olas1 gab.puravs2 gab.tomāti2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.sīpols baziliks pētersīļi5 ĒKolīveļļa malti melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Tomātus sagriež 4 daļās, izņem sēklas, sagriež mazos gabaliņos.

2

Sīpolu nomizo, sagriež ripiņās.

3

Pannā ar olīveļļu sīpolus viegli apcep, pievieno tomātus, caur spiedi izspiestas ķiploku daiviņas, sāli un melnos piparus.

4

Uz lēnas uguns sautē 15 min.

5

Olas sakuļ, pievieno sakapātus pētersīļus un baziliku.

6

Olu maisījumu pievieno sautējumam.

7

Apcep omleti no abām pusēm.

8

Pasniedz izrotātu ar puravu ripiņām, tomātu šķēlītēm un zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!