Foto: Shutterstock
Padomjlaiku bērnudārzu/skolu omlete – garda vēl joprojām!
60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 gab.olas400 mlpiens sāls150 gsviests0.5 glāzemilti

Sagatavošana

1

Sakuļ olas ar sāli, pamazām iekuļ iekšā siltu(!) pienu, mīkstu sviestu (pa piciņai) un miltus.

2

Viss jākuļ pakāpeniski, kā rakstīts.

3

Tad lej formā (man tāda kantaina, lielāka par pannu) ar augstām malām.

4

Cep cepeškrāsnī 180*C ~ 45 minūtes, kamēr gatavs.

Iesūtīja: Mezrozite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!