Foto: Shutterstock
Gardām uzkodām - pākšu pupiņas ēģiptiešu gaumē.
90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gpākšu pupiņas1 ĒKaugu eļļa1 gab.sīpols gab.tomāti2 ĒKtomātu sula sāls pipari cukurs1 TKetiķis

Sagatavošana

1

Pupiņu pākstis nomazgā, notīra, lielākās salauž.

2

Sagrieztu sīpolu apcep eļļā. Pieliek pupiņas, pasautē uz nelielas uguns. Pielej tomātu sulu, pieliek garšvielas, pieber sāli un sautē, līdz pupiņas mīkstas. Pieliek daiviņās sagrieztus tomātus.

3

Vēl pielej tomātu sulu, ļauj nostāvēties.

4

Ēdienu pasniedz aukstu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!