Foto: Shutterstock
Panētas vistas karbonādes citronu marinādē derēs gan ikdienā, gan arī viesus uzņemot.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja2 gab.sīpoli2 gab.ķiploku daiviņas1 gab.citroni olīveļļa garšvielas

Sagatavošana

1

Vistas filejas gareniski pārgriež uz pusēm un nedaudz saplacina ar gaļas āmura plakano pusi. Liek bļodā. Pāri ripās sagrieztus sīpolus, sasmalcinātus ķiplokus, garšvielas, olīveļļu un citrona sulu.

2

Ja šķiet, ka marināde neapņem visu gaļu, pielej nedaudz ūdens.

3

Pārsedz ar šķīvi un marinē vairākas stundas.

4

Pirms cepšanas apviļā olā un rīvmaizē.

5

Cep karstā pannā.

Iesūtīja: Bum – bum

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!