Foto: DELFI
Kad dabā krāsas ir devušās ziemas miegā, tās ikdienā jāienes caur košu apģērbu un ēdienu. Siltais grūbu paēdiens piesies dūšu, tā spilgtā krāsa pamielos acis, bet baltās siera bumbiņas īpaši patiks bērniem.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

pērļu grūbas bietes ķiploki mocarella melnie pipari

Sagatavošana

1

Sālsūdenī novāra pērļu grūbas, tās nav iepriekš jāizmērcē.

2

Novāra bietes un pēc tam uz smalkās rīves sarīvē. Var arī vispirms tās sarīvēt un pēc tam sasautēt. Obligāti vārīšanas vai sautēšanas procesā bietēm jāpievieno labi daudz melno piparu un viena lauru lapa, ko pēc tam izzvejo ārā.

3

Pannā sakarsē eļļu, liek sarīvētās bietes, saspiestus ķiplokus un pērļu grūbas un visu apcep.

4

Pasniedz karstu, rotātu ar aukstām mocarellas siera bumbiņām. Itin labi šis ēdiens garšos arī auksts.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!