Foto: Shutterstock
Pica ar ananasiem tikai 20 minūtēs – tik ātri pagatavojama, jo tiek likta lietā gatavā pamatne.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
130 gpicas pamatne2 ĒKtomātu mērce50 gliellopa šķiņķis1 gab.paprika2 gab.tomāti100 gkonservēti ananāsi garšvielas30 gliess siers

Sagatavošana

1

Picas pamatni apsmērē ar tomātu mērci, uzliek sagrieztu šķiņķi, papriku, ananasus, plānas tomātu šķēlītes.

2

Pārkaisa ar garšvielām un rīvētu sieru.

3

Cep cepeškrāsnī, kamēr pamatne paliek brūna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!