Foto: Shutterstock
Vasarīgam laikam - atvēsinošā, pikanta un ātri pagatavojama aukstā zupa.
15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 lkefīrs1 gab.baltais redīss50 glociņi1 gab.garais gurķis citronu sula6 šķēlesvārītā desa2 TKmārrutki sāls cukurs pipari

Sagatavošana

1

Visu, kas rīvējams, sarīvē uz rupjās rīves vai sagriež sev tīkamas formas un lieluma gabaliņos. Sajauc kopā ar kefīru un garšvielām.

2

Liek nostāvēties 30 minūtes ledusskapī. Pirms pasniegšanas katrā bļodiņā ieber kubiņos sagrieztu desu.

Iesūtīja: Hugo Boss

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!