Foto: DELFI
Pikantās olmaizītes - kārumnieces ikdienas našķītim.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 gab.cieti vārītas olas sīpols ķiploka daiviņa1 TKcitronu sula šķipsnarīvētas citrona miziņas dilles lociņi majonēze grauzdētas maizītes

Sagatavošana

1

Cieti vārītas olas sīki sakapā vai sarīvē uz smalkās rīves. Smalki sagriež sīpolu un izspiež ķiplokspiedē ķiploku.

2

Piejauc citrona sulu, citrona miziņu, smalki sagrieztas dilles, lokus un majonēzi.

3

Pasniedz ar grauzdiņiem.

* sāli pievieno katrs pats pēc garšas.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!