10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 gab.cieti vārītas olas sīpols ķiploka daiviņa1 TKcitronu sula šķipsnarīvētas citrona miziņas dilles lociņi majonēze grauzdētas maizītes
Sagatavošana
1
Cieti vārītas olas sīki sakapā vai sarīvē uz smalkās rīves. Smalki sagriež sīpolu un izspiež ķiplokspiedē ķiploku.
2
Piejauc citrona sulu, citrona miziņu, smalki sagrieztas dilles, lokus un majonēzi.
3
Pasniedz ar grauzdiņiem.
* sāli pievieno katrs pats pēc garšas.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit