Foto: mosfood
Ātri pagatavojami salāti ar konservētu tunci, dārzeņiem un rīsiem.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gvārīti rīsi2 cieti vārītas olas200 gtuncis savā sulā100 gzaļie zirnīši1 tomāts2 sīpoli2 TKkarija pulveris1 šķipsnačili pulveris

Sagatavošana

1

Sīpolus nomizo un sīki sasmalcina, ber sakarsētā pannā un apcep, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi.

2

Pievieno šķipsnu malta čili un kariju. Visu samaisa un izkarsē.

3

Bļodā ber atdzesētus, vārītus rīsus, kam pievieno konservētu tunci (nolejot lieko šķidrumu), zaļos zirnīšus un sagrieztu tomātu.

4

Visu sajauc, iemaisot ceptos sīpolus ar čili un kariju.

5

Servē šķīvjos, pārslaka ar citrona sulu, pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un pievieno sagrieztu olu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!