40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
karpa (iztīrīta) zaļumi fetas siers majonēze šampinjoni rīvēts siers saldais krējums
Sagatavošana
1
Karpu pilda ar dažādiem zaļumiem, kas sajaukti ar fetas sieru.
2
Liek folijā. Zivs virspusi apsmērē ar majonēzi un uz tās kārto ripiņās sagrieztus šampinjonus, apber ar rīvētu sieru.
3
Pārlej pildīto karpu ar saldo krējumu. Paceļ folijas malas, veidojot trauciņu virsū ramas saldo krējumu.
4
Cep cepeškrāsnī 20 minūtes, paver foliju vaļā, lai zivs apbrūninātos, un cep vēl aptuveni 10 minūtes.
Iesūtīja: Dana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit