Foto: Shutterstock
Ikdienai un svētku galdam pildītas dubultās karbonādes ar sieru.
50Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļas karbonādes gabals siers sāls eļļa cepšanai malti pipari

Sagatavošana

1

Ar gaļas āmurīti izdauza 2 cūkgaļas karbonādes. Vienu karbonādi liek uz galda, tad liek pa virsu pabiezu siera šķēli (vēlams sieru, kas labi kūst) un pārliek pāri otru karbonādi.

2

Karbonādes maliņas saklapē kopā ar gaļas āmurīti.

3

Pildītās karbonādes liek uz pannas un apcep, tad liek cepeškrāsnī uz neilgu laiku, bet var nelikt cepeškrāsnī, bet pannai uzlikt vāku un nedaudz pasutināt.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!