Foto: Shutterstock
Klasiskas pankūkas ar maltās gaļas pildījumu. Tās pasniedz pie gaļas buljona un dārzeņu zupām.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

60 gkviešu milti120 gpiens0.5 gab.ola sāls5 gtauki PILDĪJUMAM:75 gvārīta, cepta vai sautēta liellopu gaļa10 gkūpināts speķis15 gsīpoli sāls gaļas buljons

Sagatavošana

1

Pagatavo plāno pankūku mīklu un taukos cep pankūkas no vienas puses.

2

Sīki sagrieztu speķi ar sīpoliem apcep, pievieno samaltu gaļu, sāli, nedaudz gaļas buljona, samaisa un izkarsē.

3

Uz pankūku apceptās puses liek gaļas pildījumu, pankūkas saloka un apcep.

Ar gaļu pildītās pankūkas pasniedz pie gaļas buljona, dārzeņu zupām. Tās labi garšo ar brūkleņu ievārījumu, tēju.

Avots: N. Masiļūne, A. Pasopa "Latviešu ēdieni" Rīga, 1986

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!