Foto: DELFI
Ar spinātiem, vārītām olām un avokado pildītas pankūkas, kas lieliski garšos gan siltas, gan arī neapceptas – kā aukstā galda uzkoda.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 saujasspināti3 vārītas olas(L)2 avokado5 ĒK"Skyr" jogurts pēc garšassāls pēc garšaspipari saujasīpolloki1 TKcukurs2 ĒKcitronu sula

Sagatavošana

1

Cep plānās pankūkas, piemēram, sekojot šīs receptes norādījumiem.

2

Gatavo pildījumu. Spinātus sagriež smalkāk. Olas sagriež gabaliņos. Avokado nomizo, sagriež gabaliņos. Lociņus sakapā. Visu liek bļodā, pievieno jogurtu, sāli, piparus, citronu sulu, cukuru un viegli apmaisa.

3

Katras pankūkas vidū liek krietnu ēdamkaroti pildījuma, aizloka maliņas un apcep pannā uzkarsētā sviestā vai eļļā 1–2 minūtes no katras puses.

4

Pildījumu var arī likt pankūkas malā, pankūku sarullēt rullītī un tad sagriezt suši lieluma gabaliņos, lai pasniegtu kā gardu auksto uzkodu.

Spinātu, avokado, olu kombināciju var papildināt arī ar kūpināta laša gabaliņiem

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!