Foto: Shutterstock
Ar burkāniem un žāvētu gaļu pildītas un apceptas krabju nūjiņas.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

krabju nūjiņas4 gab.vārīti burkāni500 gžāvēta gaļa siers milti olas

Sagatavošana

1

Attin krabju nūjiņas.

2

Pagatavo masu: samaļ gaļasmašīnā vārītus burkānus un žāvētu gaļu. Masu apcep uz pannas un pievieno rīvēto sieru (daudzumu uz aci, lai masa neatdalītos).

3

Attītās krabju nūjiņas pilda ar sagatavoto masu un satin. Pildītās nūjiņas apviļā miltos un olā. Liek cepties uz pannas un apcep no abām pusēm.

Iesūtīja: kazarma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!