Foto: Shutterstock
Ļoti vienkārša un garda recepte, kā likt lietā jaunos kabačus. Atliek vien sapildīt ar malto gaļu un sieru, ielikt cepeškrāsnī un pusstundas laikā maltīte gatava!
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 kabači500 gmaltā gaļa sīpols tomātu mērce sakulta ola šķipsnasāls šķipsnapipari dažas tomāta šķēles120 gsarīvēts mocarella siers

Sagatavošana

1

Kabačus nomazgā un sagriež uz pusēm gareniski. Ar karoti mazliet izgrebj kabaču pusīšu mīkstumu.

2

Lielā pannā apcep sīpolus un malto gaļu dažas minūtes, lai tā nebūtu pilnībā gatava. Apcepto gaļu pārliek lielā bļodā, pievieno sāli, piparus, sakulto olu, pusi no sarīvētā mocarellas siera un dažas ēdamkarotes tomātu mērces. Pildījumu kārtīgi samaisa.

3

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

4

Kabaču pusītes izkārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Sapilda ar maltās gaļas masu. Kabačus ievieto cepeškrāsnī un cep 10 minūtes. Tad izņem, virsū saliek tomātu šķēlītes un apkaisa ar atlikušo sieru.

5

Kabačus ievieto atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 10 minūtes.

6

Pasniedz, kamēr vēl karsts.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!