Foto: Publicitātes foto

Recepte, kurai konkrētu proporciju nav, tāpēc sastāvdaļas var sajaukt tā, kā pašam tīk. Īpaši patiks veģetāriešiem un svaigēdājiem, bet nesmādēs arī mazākie un prasīgākie ēdāji. Uzkodas recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Rimi gardēde Ilze Jurkāne.

10Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

biezpiens saldais krējums skābais krējums ķimeņu siers itāļu garšvielu maisījums Provansas garšvielas lociņi dilles selerijas

Sagatavošana

1

Biezpienam pievieno saldo krējumu un nedaudz skābā krējuma, kā arī smalki sadrupinātu ķimeņu sieru. Visu apmaisa.

2

Pēc garšas pievieno arī itāļu vai Provansas garšvielu maisījumu, bet to vietā var izmantot arī sāli un piparus. Kad tas izdarīts, biezpiena masai pievieno sakapātus lociņus un dilles.

3

Seleriju kātus sagriež aptuveni 15 centimetrus garos stiebriņos un pilda tajos biezpiena masu.

4

Pasniedzot apkaisa ar nedaudz garšaugiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!