Foto: Privātais arhīvs

Tortiljas būs kraukšķīgs un garšīgs pamats, kur iecept omletes. Atliek vien plāksnes ielikt mafinu pannā un sapildīt ar garšīgām sastāvdaļām – sakultu olu, tomātiem, papriku un spinātiem. Recepti "Tasty.lv" lasītājiem piedāvā Signe – tā piedalās brīvdienu recepšu konkursā.

30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
3 tortiljas3 olas2 tomāti1 paprika piens spināti siers pārkaisīšanai pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

2

Katru tortilju sadala četrās daļās, liek mafinu pannā kā groziņu.

3

Olas sakuļ ar pienu, pievieno sāli un piparus. Tomātus un papriku sagriež mazākos gabaliņos, pilda tortiljas groziņos, pievieno spinātus, pārlej ar sakulto olu un pārkaisa ar sieru.

4

Liek cepties cepeškrāsni uz aptuveni 20–30 minūtes.

Iesūtīja: Signe Laimiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!