20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 glāzepilngraudu auzu pārslas1.5 glāzeauzu piens ābols mango ĒKzemesriekstu sviests2 ĒKciedru rieksti3 zemenes (svaigas vai saldētas)0.5 TKkanēlis
Sagatavošana
1
Katliņā liek vārīties auzu pienu, pievieno pārslas, vāra 2-3 minūtes, pēc tam uzliek vāciņu un ļauj putrai uzbriest.
2
Liek putru bļodā. Smalkās daiviņās sagriež ābolu un mango, izkārto tos virs putras. Vidū liek zemesriekstu sviestu un izkārto gabaliņos sagrieztas zemenes, pārber ar kanēli un ciedru riekstiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit