Foto: Shutterstock
Garda pītā maize ar kondensētā piena glazūru.
120Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gmilti250 mlpiens40 graugs100 gcukurs vaniļa vai kardamons sāls cukurs100 gsviests citrona miziņa kondensētais piens

Sagatavošana

1

Raugu izšķīdina pienā, pievieno pusi miltu un 3 ēk cukura un uz 15 min. noliek siltā vietā.

2

Saputo atlikušo cukuru, vanilīnu, sāli un sviestu, pievieno ieraugam. Pieliek atlikušos miltus, citrona miziņu un mīca ~10 min., tad uz 45 min. noliek siltā vietā.

3

Vēlreiz labi samīca, sadala 3 daļās, no katras daļas izveido ~40 cm garu grīsti un sapin bizē. Liek uz plāts, pārziež ar kondensēto pienu un pārkaisa ar cukuru. 15 min. uzraudzē un cep ~15 min.

Iesūtīja: Pasha

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!