Foto: Shutterstock
Jauka un kārdinoša karstmaize, kuras cepšanai izmanto pitas maizi, tās kabatu piepildot ar sieru.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 pitas maizes50 gsiers (kūstošs)1 ola1 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Pitas maizei sānos veic pietiekami lielu iegriezumu, lai varētu pavērt maizītes kabatu un piepildīt ar sieru. Ja pita apkaltusi, to apsmidzina ar ūdeni, bet, ja nav smidzināmās pudeles, samitrina virtuves dvieli un uz īsu brīdi tajā ietin pitas maizi, lai tā uzsūktu mitrumu.

2

Uz rupjās rīves sarīvē sieru, sajauc ar olu. Ar karotes palīdzību sieru sapilda pitas kabatā.

3

Karsē pannu ar eļļu, tajā liek pitu un cep no abām pusēm zeltaini brūnu. Pasniedz karstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!