Foto: Shutterstock
Sātīgas plānās pankūkas ar kausētā siera un krabju nūjiņu pildījumu dūšas piesiešanai. Gurķis piešķirs patīkamu svaigumu.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

MĪKLAI:250 gkviešu milti2 gab.olas500 mlpiens pēc garšassāls1 ĒKcukurs eļļa vai sviests cepšanai PILDĪJUMAM:250 gkausētais siers150 gkrabju nūjiņas1 gab.gurķis

Sagatavošana

1

Gatavo pankūkas. Izsijā miltus un samaisa tos ar viegli sakultām olām. Sāk lēnām pievienot pienu - sākumā tik daudz, lai iegūtu biezu viendabīgu masu, pēc tam lēnām lej klāt atlikušo pienu un turpina maisīt.

2

Pannā uz vidējas uguns izkausē apmēram tējkaroti sviesta vai eļļas, kas paredzēta cepšanai. Ar mazu kausiņu uz pannas lej pankūku mīklu, un uzreiz pannu pagriež nepieciešamajā virzienā, lai mīkla vienmērīgi izklātos pa visu pannas virsmu. Sagaida, kamēr pankūkas maliņas kļūst viegli zeltainas un ar lāpstiņu mīklu pārgriež uz otru pusi. Cep vēl vienu minūti

3

Pankūku pārziež ar kausēto sieru, liek tajā pāris krabju nūjiņas, gurķu stienīšus, saloka vai satin vēlamajā formā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!