Foto: Shutterstock
Gardi biezpiena pončiki ar rozīnēm un sukādēm.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 paciņas biezpiens4 olas1 ĒKetiķis0.5 TKsoda sāls1 glāzecukurs rozīnes sukādes milti eļļa pūdercukurs

Sagatavošana

1

Biezpienu ar olām un cukuru samaisa, pievieno dzēstu sodu (ūdenī samaisa etiķi ar sodu), rozīnes un sukādes.

2

Pieliek miltus pēc vajadzības, lai veidotos apaļas bumbiņas.

3

Eļļu ielej katlā, uzkarsē, bumbiņas iegremdē eļļā un cep, līdz paliek brūnas.

4

Gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!