Foto: Shutterstock
Prosas biezputra veselīgām brokastīm vai launagam. Karsto putru pasniedz ar aukstu sviestiņu vai saldenu medu.
35Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 glāzeprosa700 mlūdens pēc garšascukurs vai medus pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Prosu ieber sietiņā un tur zem karsta, tekoša ūdens 5 minūtes, lai pazūd rūgtā garša.

2

Prosu liek verdošā ūdenī, klāt liek sāli, cukuru (vai medu) un vāra 20 minūtes. Kad pavārījies, atstāj uz 10 minūtēm, lai uzbriest.

3

Pasniedz ar medu, sviestu vai augļiem, piemēram, šķēlītēs sagrieztiem bumbieriem.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Aiza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!