15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 lielas olas sviesta piciņa100 gkrēmsiers ar pazeminātu tauku saturu125 gkūpināts lasis maurloki
Sagatavošana
1
Ņem divas olas un atdala dzeltenumus no baltumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās, pievienojot šķipsniņu sāls.
2
Olu dzeltenumus sakuļ ar atlikušo olu un vienu ēdamkaroti ūdens. Masā iecilā olbaltuma putas.
3
Pannā izkausē sviestu, kad tas sāk putot, ielej olu masu. Cep, līdz apakša kļūst zeltaini brūna, bet augšpuse sāk recēt.
4
Pusi omletes pārklāj ar krēmsiera piciņām un kūpināta laša šķēlītēm un pārloka omleti uz pusēm.
5
Uzliek pannai vāku un aptuveni 30 sekundes pakarsē. Gatavs!
6
Ja vēlies, pasniedzot pārkaisi porciju ar maurlokiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit