20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 glāzekukurūzas milti1 ĒKkartupeļu ciete1 TKcepamais pulveris3 ĒKkļavu sīrups1 gab.ābolu etiķis0.5 glāzemandeļu piens šķipsnasāls
Sagatavošana
1
Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā. Ja nepieciešams, talkā ņem blenderi vai mikseri.
2
Mīklu noliek uz divām minūtēm "atpūsties". Pannā sakarsē eļļu un ar karoti veido nelielas pankūciņas, cep tās uz lēnas uguns no abām pusēm.
3
Gatavās pankūkas pasniedz ar kļavu sīrupu un saldētām vai svaigām ogām. Pasniegšanai var izmantot arī kādu vasarā vai rudenī pagatavotu ievārījumu.
Tie, kas nav vegāni un uzturā drīkst lietot glutēnu, kukurūzas miltu vietā var izmantot kviešu miltus un sojas piena vietā - govs pienu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit