Foto: Shutterstock
Neparastās rozā pankūkas no īpašas sastāvdaļas – bietēm. Saldās pankūkas pēc izcepšanas pasniedz ar grieķu jogurtu un ievārījumu.

Blenderī saber gabaliņos sagrieztas bietes un pārlej ar pienu. Tad visu sablenderē vienmērīgā masā. Pārlej sasmalcinātās bietes bļodā un pievieno olas, miltus, cepamo pulveri un medu. Visu samaisa vienmērīgā mīklā.

Pannā ielej nedaudz eļļu un to uzkarsē uz mērenas uguns. Uz pannas lej mīklu, lai veidotos trīs nelielas pankūkas (katrai pankūkai aptuveni divas ēdamkarotes mīklas). Pankūkas cep 2–3 minūtes, tad apgriež otrādi un cep vēl minūti, līdz pankūkas gatavas. Un tā, līdz visas pankūkas saceptas.

Pankūkas pasniedz ar grieķu jogurtu un upeņu ievārījumu. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!