Foto: Shutterstock
Pikantās un sātīgās pupiņas māla podiņā.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gpupiņas3 burkāni0.5 seleriju sakne1 sīpols2 tomāti2 čili pipari pētersīļi piparmētras eļļa sāls sviests

Sagatavošana

1

Pupiņas iemērc aukstā ūdenī uz 3-4 stundām, pēc tam ūdeni nolej, pupiņas nomazgā, pārlej tīru ūdeni un vāra uz lēnas uguns māla podiņā.

2

Podiņā pievieno sviestu, smalki sagrieztu burkānu, sīpolus un seleriju. Sagriezto piparu pievieno vēlāk.

3

Kad pupiņas paliek mīkstas, pievieno sarīvētu tomātu, piparmētras, sāli un turpina vārīt 15-20 minūtes.

4

Pirms pasniegšanas pārkaisa sagrieztus pētersīļus.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!