7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 gpupiņas500 gūdens150 gsīpoli30 geļļa malti melnie pipari malti sarkanie pipari sāls
Sagatavošana
1
Pupiņas iemērc aukstā ūdenī uz nakti.
2
Nākošajā dienā pupiņas novāra gatavas, bet novārījumu ielej atsevišķā traukā.
3
Sīpolus sagriež gredzenos, mazliet apcep eļļā, pārkaisa sāli. Piparus.
4
Māla podiņā liek kārtām: pupiņas, sīpoli un tā turpina, augšējai kārtai jābūt pupiņām. Visu pārlej ar atlikušo eļļu, pupiņu novārījumu.
5
Cep cepešplītī, vidējā temperatūrā 20 minūtes. Pasniedz podiņā.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit