Foto: Shutterstock
Rabarberu un rupjmaizes sacepumu pasniedz deserta trauciņos siltu vai aukstu, vienlaikus pasniedzot pienu atsevišķā glāzē.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 grupjmaize (klona)40 gcukurs20 gsviests0.5 gkanēlis10 gola piens100 grabarberi

Sagatavošana

1

Nobriedušu klona rupjmaizes mīkstumu sarīvē uz kartupeļu rīves, izkarsē ar sviestu, tad atdzesē, samaisa ar kanēli un pusi cukura.

2

Ietaukotā veidnē liek kārtās rupjmaizes maisījumu un ar atlikušo cukuru iecukurotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus, pēdējā kārtā rupjmaizi.

3

Pārlej olas un piena maisījumu, pārlaista kausētu sviestu un cep cepeškrāsnī 15—20 minūtes.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!