Foto: Shutterstock
Baklažānu sautājums ar krāsainiem dārzeņiem - maltīte lielai ģimenei vai viesus gaidot.
80Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

tomāti paprika sīpols kartupeļi burkāni kabači baklažāni ķiploks pētersīļi sāls

Sagatavošana

1

Sagriež kubiņos tomātus, papriku, sīpolus, kartupeļus, burkānus, kabačus, baklažānus.

2

Pirmos liek katlā uzkarsētā eļļā burkānus uz pāris minūtēm, tad visu pārējo liek klāt un sautē, kamēr mīksti.

3

Vēl klāt ieliek uz 5-7 litrīgu sautējuma katlu - nelielu ķiploka galviņu nomazgātu uz plakaniskis pusēm pārgrieztu - tā, lai visas daiviņas sagrieztas, un pie beigām pievieno vēl arī kapātus pētersīļus vai selerijas zaļumus, kā arī sāli, piparus un kādu ēdamkaroti sviesta.

Iesūtīja: Aiza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!