Foto: Shutterstock
Rauga pankūkas – pufīgas un gardas brokastis vai launags. Pankūkas var pasniegt kā ar ievārījumu, tā skābo krējumu, šokolādes mērci vai saldu sīrupu.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 glāzeskviešu milti1.5 glāzepiens2 olas1 ĒKcukurs sāls1 TKraugs

Sagatavošana

1

Olas sakuļ, pievieno uzsildītu pienu, cukuru, sāli, atšķaidītu raugu (raugu sajauc ar cukuru), piesijā miltus. Visu samaisa un liek siltumā rūgt.

2

Cep eļļā no abām pusēm uz vidējas uguns, līdz pankūkas zeltainas un skaisti pacēlušās.

Padoms: uz puslitru piena izmanto apmēram 25 gramus rauga.

Iesūtīja: Ilga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!