Foto: Shutterstock
Brīvdienām un svētkiem gardās rauga vafeles.
80Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
20 graugs250 mlremdens piens1 gab.ola šķipsnasāls200 gmilti70 gcukurs70 gsviests40 gcukurs (rupjš) sviests pūdercukurs

Sagatavošana

1

Raugu sadrupina, sakuļ ar pienu, līdz raugs īzšķīdis.

2

Pievieno olu, sāli, pusi miltu un cukuru. Novieto siltā vietā uz 30 minūtēm rūgt.

3

Sviestu izkausē, kopā ar atlikušajiem miltiem iejauc mīklā un ļauj vēl 20 min. rūgt.

4

Mīklai pievieno atlikušo cukuru un rupjo cukuru.

5

Sakarsē vafeļu pannu, ieziež ar sviestu.

6

Izceptās vafeles pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!